Fajnpark s.r.o.

#67880Neuznany evropsky prukaz ( Nemecky ZTP)

5 měsíců 2 dny 1 hodina

18.06.2023, před rokem

Hana Müller

Dobrý den dnes 18.6 2023 jsem navstivila vas Park s Nemeckym prukazem Schweherbehinderte Ausweis, který mi u pani na pokladne nebyl uznan ikdyz podle obchodni inspekce plati v cele Unii pani byla velice neprijemna a vyzadovala pouze cesky prukaz.Velice se me ti dotklo a povazuji jeji chovani za drze a nevhodne vuci nekomu s postizenim.Dekuji Müller Hana

Pozaduji omluvu a třeba jednu vstupenku jako gesto dobre vůle a slušnosti

20.6.2023 09:21, před rokem

V současné době neexistuje žádný systém vzájemného uznávání statusu osoby se zdravotním postižením mezi zeměmi EU. Evropská komise by do konce roku 2023 měla navrhnout vytvoření evropského průkazu osob se zdravotním postižením, který bude uznáván ve všech zemích EU.

Společnost je povinna uznat průkaz který vznikl v České republice.

Česká obchodní inspekce je v této oblasti dozorovým orgánem a její názor by měl být autoritativní a obchodníci by se jím měli řídit.

26.9.2023 17:09, před rokem

20.11.2023 12:40, před rokem