Martin Baroš

#68039Potřebujete finanční pomoc?

2 dny 14 hodin

23.06.2023, před rokem

jana klimova

Příležitosti jsou v dnešní době velmi vzácné kvůli vysoké míře spamu na internetu, ale když najdeme ty, které jsou legitimní, měli bychom se o jejich dobré skutky podělit, abychom lidem zabránili stát se oběťmi spamu. Viděl jsem někoho, kdo udělal recenzi o tom, jak se setkala s touto poskytovatelkou půjčky paní Janou, která jí poskytla nejlepší půjčku, risknul jsem a kontaktoval ji, po předložení všech požadovaných jsem byl šokován, když jsem dostal 500 000 Kč na můj účet, Byl jsem tak ohromen a řekl jsem paní Janě, že ji doporučím a mnoha přátelům, můžete ji kontaktovat na e-mailové adrese:klimovajana831@gmail.com

potřebujete finanční pomoc?

26.6.2023 09:23, před rokem

Jelikož se v tomto případě nejedná o stížnost, bude toto podání uzavřeno a nebude zveřejněno.