Počet nahlášených stížností: | 440 |
Z toho za letošní rok: | 0 |
Stále v řešení: | 2 |
21.5.2015 8:00 jsem navštívila prodejnu Billa Krčínova ulice Ústí n/L. U prodeje pečiva a masných výrobků byl silně cítit cigaretový kouř vycházející ze zaměstnaneckých prostor.
Pokud toto nereguluje hygiena provozu ?! Zakázat zaměstnancům kouření v prostorách prodejny i přilehlých technických prostorech.
|
Tweet |
Po zrušení vyhlášky č. 347/2002 Sb., o hygienických požadavcích na prodej potravin a rozsah vybavení prodejny podle sortimentu prodávaných potravin, která obsahovala výslovný zákaz kouření v prodejnách, se dostatečnost zavedených hygienických opatření posuzuje v souladu se systémem kritických kontrolních a regulačních bodů (HACCP). Podle evropské legislativy musí mít každý podnik vypracovaný vlastní systém kritických bodů, který by měl zabraňovat ohrožení nezávadnosti potravin.
V případě podezření na porušování hygienických předpisů lze na tuto skutečnost upozornit příslušnou Krajskou hygienickou stanici.
Společnost byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.