Kaufland Česká republika v.o.s.

#68769Změna ceny

3 měsíce 11 dnů

21.07.2023, před rokem

Jiřina Kosourová

U pultu s masem jsem si vybrala vepřové maso a uvedená cena byla 163,90 Kč, při vážení naběhla cena 229.90. Když jsem se ozvala, bylo mi řečeno, že oni za to nemůžou, že ceny jim mění Praha a zboží mi za tu uvedenou cenu neprodali. Myslím, že v tomto případě jde o klamání zákazníka a maso mě mělo být prodáno za původně označenou cenu. Chodím do Kauflandu nakupovat docela ráda, a toho mě opravdu zklamalo.Kosourová, Jablonec n.Nisou

Mít ceny které platí.

21.7.2023 14:47, před rokem

Nabídka zboží, která je tvořena i cenou u něj uvedenou, je pro obchodníka závazná. Pokud jinou cenu uvádí a jinou účtuje, dopouští se klamavého jednání a je právem spotřebitele dožadovat se rozdílu v ceně zaplacené navíc.

Spotřebitel, který je přesvědčen, že došlo k porušení ustanovení zákona o ochraně spotřebitele, se může obrátit na regionální či ústřední inspektorát České obchodní inspekce. Adresy jednotlivých inspektorátů lze najít na www.coi.cz. Podnět lze podat i elektronicky přes elektronickou podatelnu ČOI na adrese www.coi.cz.

25.7.2023 11:53, před rokem

Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

28.9.2023 15:23, před rokem

1.11.2023 09:56, před rokem