Pan řidič jezdí někdy i o 5 minut dříve nezdá se to ale je to dost na zastávkách ani nečeká a chce být co nejdříve v cíli jedna se o trasu ublo-brumovice kde jede a nedívá se na čas poté stojí ve skrochovich o 5 minut dříve aby mohl telefonovat a nebo si odpočinout kolikrát já i mí známý si na to hodně krát stěžují:) přál bych si tento problém vyřešit protože jsem kvůli tomu kolikrát nestihl schůzku ikdyz jsem šel o několik minut dříve a autobus pouze projel
Chtěl bych aby řidič alespoň čekal do času který je zadán na webu idos :)
Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.
Kontakty na společnost Z-Group bus a.s. nalezne spotřebitel na webové adrese: https://zgroupbus.cz/kontakty/#.