P.c.*** 8.2 2022 Dana výpověď (zvýšení pojistky) přesto jsem 28.2.2022 zaplatil roční pojistku 2656kc vdomeni že když zaplatím tak zustavam u pojišťovny.neprisla žádná odpověď, že už nejsem v Alianz a ani peníze nepřišli zpět.tak mi přišlo že mám pojistku zaplacenou na celý rok 14.4.22-do 14.4.23. 7.7.23 jsem dostal výzvu k úhradě příspěvku do garančního fondu ČKP za nepojištěný období.urgoval jsem to na místní pobočce a zjistili jsme že jsem bez pojistky.po urgenci mi chcete najednou vrátit po roce a půl peníze.proc se mi peníze nevrátili hned tak bych věděl že nemám pojistku.bretislav Juřica Krnov Albrechtická 114
Pojistka c.***
Nechte si peníze a uznat pojištění na období 14.4.22- 14.4.23. děkuji za kladné vyřízení .
Jestliže došlo k výpovědi pojistné smlouvy, zaniká závazek uplynutím výpovědní doby. Pokud spotřebitel po zaslané výpovědi pojistku uhradil, domníváme se, že tak nedojde k jejímu automatickému obnovení.
Doporučujeme spotřebiteli obrátit se se stížností přímo na společnost Allianz pojišťovna, a.s.:
- prostřednictvím kontaktního formuláře: https://www.allianz.cz/cs_CZ/apps/napiste-nam.html
- e-mailem: stiznosti@allianz.cz,
- telefonicky: +420 241 170 000,
- příp. poštou: Ke Štvanici 656/3, Praha 8, 186 00.
Pro zpracování stížnosti je potřeba:
- uvést identifikační údaje, kontaktní údaje (zejména jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailovou adresu, číslo smlouvy, číslo škody, RČ)
- přiložit plnou moc, pokud jednáte za jinou osobu,
- popsat to, na co si stěžujete,
- doložit veškeré skutečností a tvrzení, pokud je jejich doložení možné.