Uber Czech Republic Technology s.r.o.

#69146Řidič nedorazil a byl sprostý

5 měsíců 19 dnů 11 hodin

04.08.2023, před rokem

Katerina Klimasova

Dobry den, dne 4.8.2023 jsme zaplatili za jizdu, pricemz ridic neprijel, mel byt 1 minutu od nas, byl na druhem konci mesta, kdyz jsme mu po 10 minutach volali, rekl, ze jede, neprijel, volali jsme znovu, rekl, at jizdu zrusime, zruseni vyzadovalo storno poplatek 50,- volali jsme znovu, jiz potreti a ridic na mne rval, ze je mu to “u pxxxx” Jedna se o E. N. Prosim o sjednani napravy. Dekuji, Klimasova

Ukoncit spolupraci s timto ridicem.

6.8.2023 13:07, před rokem

Pokud byl storno poplatek naúčtován neoprávněně, bude tedy vhodné uplatnit reklamaci přímo u společnosti. Ze zákona je možné reklamaci uplatnit přímo v provozovně podnikatele a to nejlépe bezprostředně poté, co spotřebitel zjistil, že mu byl naúčtován neoprávněně poplatek. Podnikatel je povinen vystavit spotřebiteli potvrzení o uplatnění reklamace.

Nebude-li možné vyřešit spor smírnou cestou, má spotřebitel možnost využít mimosoudního řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese https://www.coi.cz/informace-o-adr/.

26.10.2023 14:59, před rokem

24.1.2024 09:55, před 12 měsíci