Na vašich stránkách uvádíte, že pro odeslání přes balíkovnu ukážete kod a bude možné vytisknout štítek a zásilku odeslat. Pošty netisknou žádné štítky a je nutné prodávajícim připomenout, že na zásilce je nutné uvést jmeno a příjmení adresáta+ podací kod.Vznikají potom nepříjemné situace.Prosím odpověď na Email mudrka@seznam.cz
Prosím o jasně dané podminky přepravce.
Otázka uvedená ve stížnosti není regulována žádnými obecně závaznými právními předpisy. Její řešení tak závisí na konkrétních interních pravidlech dané společnosti, do kterých není možné zasahovat.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti, jako podnět ke zlepšení služeb.