Dobrý den zakoupil jsem hotové jídlo Hovězí guláš s houskovým knedlíkem - Náš kraj - 520 g. V tom jídle nebyl jediný gram masa. To proto, že jste produkt zdražili a že hledáte co nejvyšší zisk, nebo proto, že je nedostatečná kontrola. V prvém případě to neodpovídá foto,co máte na obalu a ve druhém případě se táži, jak k tomu zákazník přijde.?
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem - Náš kraj - 520 g
Stačí mi vysvětlení a nějaká snaha to řešit
Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího.
Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.
Dobrý den, pane Macku. Je nám líto, že jste obdržel nekompletní produkt. V tomto případě Vám doporučíme, abyste kontaktoval naši zákaznickou linku na e-mail hotline@lidl.cz či telefonicky na čísle 210 023 400. Připravte si, prosíme, následující informace, aby kolegové mohli Váš požadavek dořešit: datum nákupu, čísla šarže výrobku, EAN kódu (číslo pod čárovým kódem), data spotřeby výrobku a prodejny, ve které byl výrobek zakoupen. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den. S pozdravem Lidl v.o.s
myslíte si že si schovávám obal od guláše? Neschovávám,takže šarži výdobku a pod. nemám.
Dobrý den, pane Macku, obraťte se s Vaší reklamací na zákaznickou linku hotline@lidl.cz či telefonicky na čísle 210 023 400. S pozdravem Lidl v.o.s
Spotřebitel již nevyužil možnosti na vývoj případu reagovat. Vzhledem ke snaze společnosti řešit věc prostřednictvím zákaznického servisu se spotřebitelem a ke spotřebitelem uvedenému požadovanému řešení přímo u stížnosti toto podání uzavíráme s dosažením dohody stran.