RegioJet a.s.

#69274Autobus

5 měsíců 14 dnů

10.08.2023, před rokem

Jan Lukas

To, že služby společnosti regiojet jdou raketovým způsobem dolů není asi nic nového. Jsem ochotný akceptovat zdražování cen v rámci celkového navyšování inflace a ostatních nákladů. Avšak navyšovat ceny, ubrat servis a služby, které byly dříve standardem už nechápu. Častější zpoždění autobusů. Nulová podpora. Dnes bylo poslední kapkou když jsem si zaplatil lístek a vše bylo řádně uhrazené. Na stránkách se mi ukázalo “Zaplaceno”, na účtu také, ale po příchodu 15 minut před odjezdem jsem neměl lístek na e-mailu. Bylo mi řečeno, že bohužel kvůli chybě systému se u společnosti lístek nezaplatil a peníze mi pošlou zpět. Bohužel už nebyla žádná možnost, ani za pomoci telefonické podpory, koupit nové místo. Do autobusu jsem se tedy nedostal i když jsem měl zaplacený lístek. Děkuji tedy za nic…
Nikdy více už služby této společnosti využívat nebudu…

Nevyřízená služba po zaplacení

Možnost koupit nové místo

10.8.2023 12:39, před rokem

Není-li služba poskytnuta nebo není-li poskytnuta ve sjednané kvalitě, doporučujeme spotřebiteli, aby dle článku XIV smluvních přepravních podmínek společnosti RegioJet a.s. uplatnil reklamaci. Reklamace z přepravy cestujících a zavazadel se podávají písemně na adresu sídla dopravce: STUDENT AGENCY, Dům pánů z Lipé, Náměstí Svobody 86/17, 602 00 Brno, telefonicky na čísle: 420 539 000 146, e-mailem: reditel@regiojet.cz, nebo osobně na jakékoliv pobočce STUDENT AGENCY/RegioJet. Reklamaci lze podat do 1 roku po uskutečnění jízdy na výše uvedených kontaktech.

Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti RegioJet a.s. prostřednictvím kontaktního formuláře, který spotřebitel nalezne zde: https://regiojet.cz/sluzby/vase-podnety.

30.10.2023 13:24, před rokem

24.1.2024 10:50, před 12 měsíci