na pobočce Albert supermarket Veronské nám. 403
10900 Praha 10, Horní Měcholupy se prodává starý(tvrdý) chléb Šumava za stejnou cenu!Stáří chleba je zhruba ,tak 2 až 3 dny.Dnes jsem to již nevydržel a stěžoval jsem si pekaři v místní prodejně,byl jsem odkázán na info.U pečiva máte nápis:VŽDY ČERSTVÉ!!!!!!!!!! To si asi ze zákazníků děláte legraci.Tento nešvar se zde opakuje řádově několik měsíců.Dříve,tu byl chléb vždy čerstvý.Snad problém odstraníte v opačném případě přijdete o zákazníka.
Odstranit problém!
V případě, že jsou zakoupeny výrobky neodpovídající jakostí, je třeba zboží reklamovat. Spotřebitel by měl tuto skutečnost namítnout u obchodníka bez zbytečného odkladu.
Pokud se tato skutečnost opakuje, doporučujeme podat stížnost přímo vedení prodejny, případně podnět dozorovému orgánu k provedení kontroly. Státní dozor nad jakostí potravin provádí Státní zemědělská a potravinářská inspekce.
Vzhledem k tomu, že v daném případě doposud nebylo reklamováno, nevznikl tak konkrétní spor, který by bylo možné prostřednictvím mimosoudního řešení sporů vyřešit. Z tohoto důvodu bude řešení stížnosti uzavřeno.