Kaufland Česká republika v.o.s.

#69359Servis pro zákazníky

2 měsíce 28 dnů 1 hodina

13.08.2023, před rokem

Petra Michalcova

Dobrý den, nejsem člověk který by si rád stěžoval ale poslední dobou mě mrzí chování k nám zákazníkům.
Po poslední návštěvě v olomouckém Kauflandu na Vejdovského jsem odcházela opravdu zklamaná. Stále si lidé stěžují neoprávněně na výrobky a vůbec, ale mě opravdu už při příchodu a první otázce na informacích dostala paní která i když viděla že si nevíme rady s jejich novými skenery neřekla půl slova a po dotazů zda-li by nám pomohla pochopit funkci aplikace nejdřív dělala že nerozumí našemu problémů a pak se odvrátila se slovy bohužel nevím. Poradily jsme si tedy sami. Firma Kaufland investovala peníze do sceneru a aplikací a asi chtěla tim něco poskytnout zákazníkům, ale bohužel tým který v Kauflandu pracuje nemá zájem novinku sám pochopit natož tak doporučit, ale stále si potom všichni stěžují na dlouhé fronty. Po tomhle incidentu jsme začaly nakupovat, na oko vše ve slevě vypadá opravdu levně ale na druhou stranu běžné věci jsou 3x dražší a u produktu pro který chodím pravidelně toaletní papír kusový léta cena o 10 Kč..pár dní zpět ho koupím za 20..a najednou stojí 30. Bohužel je smutné že volíme poslední dobou jestli jídlo nebo kosmetika. Při nakupování se nám stále se skenerem něco dělo takže jsme strávili nakonec více času dcera chtěla využít toaletu a to mě naprosto zasáhlo že cena tě toalety je 20 Kč. Nezlobte se na mě mám 34 let onemocněla jsem autoimunitní onemocnění a věřte mi že poslední dobou vidím jak lidé jednají. Jsem kadeřnice, sama jsem vedla salon a služby pro lidi pro mne vždy byly nejdůležitější. Firma jako Kaufland ktera si účtuje 20 Kč za záchod je pro mě ubohá..mít tři děti a nakupovat déle asi se mi to prodraží. Je smutné vidět úpadek slušnosti vůči nám lidem. Při odchodu na nás nastoupil pan hlídač a neomaleně pokřil zastavte máte kontrolu a velmi rychle šel k nám vzal mi vozík z ruky a scener a přepočítal vše. Já se ohradila že kontrolu chápu ale že si vyprošťují chování jakým na mne nastoupil pochopil omluvil se vše v pořádku stejně jsem odešla s pocitem nějakého zloděje a po nákupu na který jsem si vyhradila čas už jsem neměl na jídlo ani chuť. Nevím zdali je to stížnost určena na tyto stránky ale měli bychom si uvědomit že úpadek naší společnosti už je nevyhnutelný chování ke slušným občanům a vůbec slušnost sama tu zde nenajdete . Nedovolila bych si ve své praxi takto jednat s nikým každý člověk by měl mít úctu k druhému tohle co se děje mezi občany v naší zemi je již opravdu viditelný problem. S mojí nemoci při níž mi občas selžou svaly a upadnu jsem se setkala s realitou ani v tramvaji nikdo nevstal aby pomohl na zastávce jsem nemohla nastoupit lidé jen koukaly. Zamyslete se prosím všichni jestli je nutné takhle se tu navzájem trápit žijeme v jedné zemi a jsme jeden národ ta rozervanost máš přivede ke konci pojďme se raději každý otočit zazvonit na souseda a zeptat se jestli něco nepotřebuje! Věřím tomu z že za čas by jsme se zase sjednotily. Přeji všem lepší zážitky a věřím že se vše jednou změní. Děkuji s pozdravem Petra Michalcová

Cena toalet

Zamyšlení se nad službami pro zákazníky a školení zaměstnanců o slušném chování.

14.8.2023 14:10, před rokem

K ceně toalet:
Otázka uvedená ve stížnosti není regulována žádnými obecně závaznými právními předpisy. Její řešení tak závisí na konkrétních interních pravidlech dané společnosti, do kterých není možné zasahovat.

Využití toalet v případě zdravotního onemocnění je možné bez poplatku pomocí tzv. Euroklíče, který "je univerzální klíč určený pro osoby se zdravotním postižením, sloužící k dostupnosti WC, výtahů, plošin a podobných kompenzačních zařízení (např. na úřadech, nádražích, čerpacích stanicích, v obchodních centrech apod.) osazených jednotným Eurozámkem, a to jak v České republice, tak i dalších státech EU." (více informací nalezne spotřebitel zde: https://portal.gov.cz/rozcestniky/euroklic-RZC-83)

K chování zaměstnanců:

15.8.2023 11:50, před rokem

Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět.
Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

11.10.2023 17:09, před rokem