dnes 3.9 jsem byla na nakupu v prodejně Praha-Jarov. Doma jsem se podívala na účtenku a bylo mi dvakrát naúčtované zboží v hodnotě 249 Kč (měla jsem krmilo na 10 kg jen jednou
K-pes. hov&zel 10kg
Chtěla bych, aby jste brali do práce zodpovědní
lidi, kteří si to budou kontrolovat! Nebo kupon v hodnotě 249 Kč.
Spotřebitel by měl v případě prokázaného zjištění nesprávného vyúčtování zboží na pokladně nárok na vrácení bezdůvodného obohacení ze strany podnikatele. V takovém případě je nutné k prokázání nesprávného vyúčtování využít např. svědeckou výpověď nebo kamerový záznam.
Dozor v oblasti správného účtování nákupu provádí Česká obchodní inspekce. V případě opakovaného nesprávného účtování zboží by mohl spotřebitel zvážit podání podnětu správnímu orgánu, který může za zjištěný přestupek uložit podnikateli pokutu.
Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika