před třemi týdny jsem na vaši adresu ( dle upozornění na voucheru) zaslala k reklamaci 32 GB USB flash disk, včetně voucheru z 8. měsíce minulého roku. Do dnešního dne jsem neobdržela k reklamaci vyjádření.
S pozdravem Hana Stará
32 GB USB flash disk
výměna zboží
Ode dne uplatnění reklamace má prodejce maximálně 30 kalendářních dní na vyřízení, měl by se však snažit reklamaci vyřídit bez zbytečného odkladu. Rozhodnout o ní prodejce podle zákona musí ihned, ve složitých případech do 3 pracovních dnů. Jen pokud si reklamace vyžádá odborné posouzení nebo odstraňování vady, může prodejce vyřídit reklamaci nejpozději ve lhůtě 30 dnů. V případě marného uplynutí této lhůty má spotřebitel i právo odstoupit od kupní smlouvy.