ARRIVA autobusy a.s.

#70247Řidič jede zbytečně pomalu a mluví při řízení

1 měsíc 30 dnů 8 hodin

14.09.2023, před rokem

Kuba Černý

Řidič busu 619 který jel z Kladna ve 14:15 na slovance měl být ve 14:41 na místě bohužel se tomu nestalo byl tam až ve 45 a díky jeho nedbalosti na čas tak jsem nestihl bus ze slovanky domu celou cestu se bavil s nějakou starší ženou a kašlal na čas ve kterým tam měl být celkově by mi to nevadilo kdyby byla nějak ucpaná silnice ale nebyla měl čistou cestu ale i tak jel pomalu

Autobus s číslem 619 směr ročov

Nějaký slovní káraní za jeho neprofesialismus
Případně výměna řidiče který umí dodržovat čas

15.9.2023 10:18, před rokem

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

Společnost je možné kontaktovat:
- telefonicky na +420 725 100 725
- emailem na info@arriva.cz
- skrze kontaktní formuláře zde: https://www.arriva.cz/cs/kontakt/zakaznicky-servis.

13.11.2023 23:10, před rokem