Měla jsem objednán termín,abych měla produkty včas doma a mohla z nich připravovat výrobky. Schválně jsem ještě platila větší sumu peněz za dopravu.
Nicméně kurýr přijel půl hodiny po objednaném čase bez řádného odůvodnění.
Neobdržrli jsme ani nažehlovačky, které sbíráme-nebyly nám ani nabídnuty.
Proto chci aby se situace řešila a ne, když napíšu na podporu zprávu a urguji to,tak mi nikdo neodepíše.
Zároveň se nám už stalo, že na dodacím listě jsme měli uvedené pizzy,ale kurýr řekl,že mražené potraviny žádné nemá. Také neměl dostatek informací proč to tak je.
Dlouhodobě s komunikací celého Tesca jsem nespokojená.
Dodání nažehlovaček- jako kompenzaci si představuji možnost získání k těmto nažehlovačkám klidně i za poplatek talíře Minecraft, které jsme díky chybějícím nálepkám nemohli dodatečně sehnat a koupit.
K pozdnímu doručení:
V případě, kdy není zboží (resp. služba) doručeno ve sjednané kvalitě, je možné jej reklamovat. V tomto případě je vhodné reklamaci uplatnit co nejdříve. Pokud z povahy závazku vyplývá, že na opožděném plnění nemůže mít spotřebitel zájem, zaniká tento závazek prodlením prodávajícího. Z našeho pohledu se v této věci jedná o tzv. fixní závazek dle § 1980 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zvláště v případě, kdy pozdním doručením může dojít k znehodnocení jídla.
Jestliže tedy služba nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě je možné ji reklamovat.
Ke kampani Minecraft:
Dle všeobecných obchodních podmínek kampaně Minecraft (dostupných zde:https://itesco.cz/img/tescoce_cz/wpp/2023/08/13/Minecraft_VOP_20230913.pdf) je možné balíček "získat i za doručené a zaplacené nákupy uskutečněné prostřednictvím e-shopu Tesco Online nákupy, a to za každý nákup v hodnotě 450 Kč uhrazený prostřednictvím jedné platby." Balíček by měl obsahovat 1 nažehlovačku, 1 papírovou známku, 1 nálepku, přičemž nabídka a dostupnost zboží se může v jednotlivých obchodech lišit.
Dále je zde stanoveno, že "známky a e-známky nelze získat za nákup tabákových výrobků a jejich příslušenství, alkoholických nápojů, počáteční kojenecké výživy, poukázek TESCO, dárkových karet TESCO nebo stravenek, pohonných hmot a dalších produktů prodávaných na čerpacích stanicích TESCO, za nákup a vrácení opakovaně použitelných obalů a nákupních tašek, novin a časopisů, za využití finančních služeb TESCO, za platbu provedenou zákazníkem na pokladně TESCO (terminál Sazka, jízdenky MHD, dobití kreditu do mobilního telefonu) a za dobití kreditu do mobilního telefonu v systému předplacených služeb."
Společnost Tesco Stores ČR a.s. na svých stránkách zákazníky i upozorňuje, že vzhledem k neočekávanému zájmu jsou v hypermarketech a supermarketech Tesco omezené zásoby produktů z Minecraft snídaňové kolekce a na některých obchodech mohou být některé produkty již nedostupné.
Stížnosti týkající se kampaně lze podat i přímo na e-mail společnosti Tesco: info@itesco.cz anebo prostřednictvím bezplatné telefonní linky 800 222 555.