Transdev Slezsko a.s.

#70525Stížnost na řidiče

4 měsíce 4 dny 16 hodin

25.09.2023, před rokem

Petr Paulus

Dobrý den, dne 25.9. 2023 v 15:45 jsem byl neprávem vyhozen z autobusu č. 281 24-1107, z nesmyslného důvodu. Chtěl jsem jet z ze zastávky Muglinovská na zastávku Hlučín, U Kuchaře, jenomže hned po sdělení tohoto požadavku mi pan řidič oznámil cituji ,,za chvilku ti jede prázdná 56, nebudu se kvůli tobě honit´´, pán mi také začal okamžitě tykat a následně jsem byl donucen opustit autobus. Pan řidič se dle mého názoru nezachoval správně, protože je to jeho práce dovézt cestující na jejich požadovanou zastávku bez ohledu na čas.

Ať už se takové incidenty neopakují a napomenutí řidiče

26.9.2023 12:48, před rokem

Kontakt na společnost ČSAD Havířov a.s.:
- e-mail: info-havirov@kodis.cz,
- tel.: +420 555 440 347.

16.11.2023 15:53, před rokem

30.1.2024 11:59, před 12 měsíci