BENZINA , s.r.o.

#70638Zavřeno dřív než mělo

2 dny 14 hodin

29.09.2023, před rokem

Franta Vochcalprut

Když mate otevřeno do 23:00 a ve 22:45 se zhasne Benzina že mě nepustíte dovnitř tak budu *** na vyzváni obsluhy mě bylo řečeno že pan majitel to tak chce a co mě je do pana majitele když sem přijel o 15 minut dříve a bylo zhasnuto. Kostelec nad orlici Benzina u coopu

Zavřeno

*** mě s mějte otevřeno do té doby co je napsané na dveřích . Nehledě na to že pani V a paní M zavírají v 22:57 a během dne sedí mockrát na lavičce a je jim úplně jedno že ostatní zákazníci chodí dovnitř. Strhnout peníze je málo.

2.10.2023 13:15, před rokem

Podnikatel má podle § 434 občanského zákoníku umožnit veřejnosti vstupovat s ním do právního styku v určené provozní době. Jedná se však o soukromoprávní povinnost, takže její porušení není možné sankcionovat prostřednictvím státního dohledu (např. České obchodní inspekce).

Pokud by se v daném případě jednalo o pochybení zaměstnanců podnikatele, je nutné tuto stížnost směřovat přímo na jejich nadřízené, neboť pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na vhodném chování k zákazníkům a řádném plnění jejich pracovních povinností. Lze se setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.

Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti BENZINA , s.r.o..

Společnost BENZINA s.r.o. odmítla spolupráci, je však možné ji kontaktovat přímo (odkaz na kontakty zde: https://www.orlenbenzina.cz/kontakty). Z toho důvodu jsme nuceni stížnost uzavřít.