Koupila jsem si jízdenku na vlak z Brna směr Ostrava přes internet, žádné upozornění přes mail nic a dojdu na nádraží a náhradní doprava busem bez jakéhokoli upozornění. Náhradní doprava už trvá více dnů, tak netuším proč prodáváte jízdenky označené místem a servisem a neupozorníte na změnu. Mám jen jednu nohu a běhat s ní tam a zpátky po vlakovém nádraží od autobusu a zpátky je na nic. Příště dejte upozornění i svým zaměstnancům, sami neví kam lidi směřovat . Pán který chtěl jet taky , jinak vozíčkář autobus nezvládl a nikam nejel
Při změnách aspoň poslat SMS nebo vrátit peníze.
Spotřebitel by měl být řádně a včas informován o možné výluce na trase, na kterou si zakoupil jízdní doklad. V tomto případě se domníváme, že společnost měla o výluce spotřebitele informovat prostřednictvím e-mailu, jelikož si spotřebitel zakoupil jízdní doklad přes internet.
Informace o výlukách zveřejňuje společnost RegioJet a.s. i na webové adrese: https://regiojet.cz/aktuality-z-provozu/aktualne-na-tratich-a-silnicich.
Stížnost je možné podat i prostřednictvím formuláře zde: https://regiojet.cz/sluzby/vase-podnety.