Zásilkovna s.r.o.

#70906Neposkytující dostatečně služby

2 měsíce 3 dny 1 hodina

10.10.2023, před rokem

Lenka Týmlová

Vystavovala jsem zboží na Vinted, ktere si po nějaké době koupila paní,ktera zaplatila poštovné přes zasilkovnu a automaticky se mi vygeneroval kód. Zásilku jsem odeslala a vše v pořádku. Po 4 dnech sem se podívala a zásilka byla na depu. Poté koukám a najednou byla v praprave. Ze 4 dnů se stalo 12 dnů.zkousela jsem psát na zasilkovnu, přičemž mi zaslali reklamační protokol. Měla sem problémy s přihlášením. Na email mi neprisel vygenerována kód nebo odkaz na změnu hesla (prolezla sem hromadné, spam... Prostě vše)... Potřebovala sem se dovolat... Robot... Chtěla sem někomu napsat... Robot... Potřebujete něco... Robot... Takže úžasné služby já kole svět neviděl!! Posílala sem zásilku, která v původní cene nebyla malá... Sem zvědavá, jak se to vyřeší!! Ale upřímně... Začínám toho robota mít plný zuby... Aby se člověk dovolal na call centrum...
Neexistuje

Zásilka 213 6319 172, problémy s přihlášením, nemohu se dostat do svého účtu na zásilku nu, nedokážu problém vyřešit, není možné se spojit s call centrem

V první řadě bych se chtěla dovolat na nějaké call centrum, nebo aspoň se dopsat někomu, kdo mi poradí ohledně přihlášení do účtu. Bez přihlášení nemohu podat řekla i. Až bych se do účtu dostala, určitě bych chtěla podat reklamaci a vrátit peníze

11.10.2023 07:47, před rokem

Pokud nebyla služba poskytnuta nebo nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, je vhodné uplatnit reklamaci. Při uplatnění reklamace může spotřebitel žádat řádné poskytnutí služby, přiměřenou slevu, případně může od smlouvy odstoupit, pokud vadné plnění ze strany podnikatele bylo podstatným porušením smlouvy (pokud se dá předpokládat, že by spotřebitel smlouvu neuzavřel, věděl-li by o porušení smlouvy).

Pokud smlouvu o přepravě uzavíral se společností odesílatel, je za včasné a řádné doručení zboží odpovědný právě on, protože povinnost dodat zboží je dle českého práva splněna dojitím zboží do místa dodání. Odesílatel je v takovém případě také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou.

Více informací k reklamaci u společnosti Zásilkovna s.r.o. nalezne spotřebitel zde: https://www.zasilkovna.cz/reklamace.

Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti prostřednictvím kontaktního formuláře (dostupného zde: https://www.zasilkovna.cz/kontaktni-formular).

Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení spotřebitelských sporů při Českém telekomunikačním úřadu. Tato služba je zpoplatněná 200 Kč (pokud se spor týká peněžitého plnění, je poplatek 4 % z této částky, avšak nejméně 200 Kč). Více informací může spotřebitel nalézt zde: https://www.ctu.cz/resene-spory-ctu. Kontakty na Český telekomunikační úřad je možné nalézt zde: https://www.ctu.cz/kontakt.

11.10.2023 13:42, před rokem

Dobrý den, paní Týmlová, mrzí nás, že máte takovou zkušenost. Náš kamarád ZET zvládne odbavit základní požadavky, jako je například prodloužení úložní doby. Kolegové tak mají prostor věnovat se složitějším případům. Pokud potřebujete vyřešit komplikovanější záležitost, zavolejte prosím na číslo +420 216 216 516. Když požádáte o spojení s operátorem, budete přepojena na někoho z kolegů, který se s vámi domluví na dalším postupu. Věříme, že s vámi vše dořeší k vaší spokojenosti. Nikola, tým Zásilkovny

10.11.2023 19:25, před rokem

13.12.2023 21:51, před rokem