mám velikou stížnost na pana Petra Bosáka,je to hlídač v Bille na nám.Svobody.Nakupovala jsem v podvečer v pondělí 29.6. s kočárkem a nařknul mě z krádeže,i když u mě nic-oproti účtu o zaplacení-nenašel.Byla u toho i paní vedoucí.
Žádám Vás o odpoveď co s tím hodláte dělat.
Nechápu jak může zrovna Váš obchod zaměstnávat takové lidi,každý druhý co potřebuje práci,jde dělat hlídače,to je neslíchané,mě jako slušnému zákazníkovi dělat ostudu.
Omluva
V tomto případě spotřebiteli doporučujeme, aby se s podnětem obrátil přímo na vedení společnosti, které by mělo mít zájem na slušném a adekvátním jednání svých zaměstnanců. Může nastat i situace, že se nejedná přímo o zaměstnance společnosti BILLA, spol. s r. o., ale o zaměstnance společnosti, která byla společností najata k zajištění určitých činností.
Ostraha nemá právo zasahovat do soukromí spotřebitele, pokud k tomu nedá souhlas. Ostraha může omezit osobní svobodu pouze v případě, kdy je osoba přistižena při trestném činu nebo bezprostředně poté. Je však povinná tuto osobu předat ihned policejnímu orgánu.