Již poněkolikáté mi nebyly odecteny vrácené zálohovane láhve a když jsem požádal obsluhu aby mi to udělala tak paní pokladní řekla že už to mám, doma po kontrole účtenky jsem zjistil že tomu tak není a nenutí poprvé, takže se nedivte že to zákazníci nevyužívají, šetříme pokladní práci a to je vděk. Týká se to Lidlu Lodžská 806,celkově je tato prodejna hrozná, v 17hodin bez pečiva, bez zeleniny všude klece s krabicemi a paletáky.
Vyměnit vedení
Spotřebitel má v případě prokázaného zjištění nesprávného vyúčtování zboží na pokladně nárok na vrácení bezdůvodného obohacení ze strany podnikatele.
Zásobování je interní záležitostí společnosti, která by však měla mít zájem na co nejširším pokrytí poptávky svých zákazníků.
Dobrý den, paní Karausova, děkujeme Vám za upozornění. Mrzí nás, že nebyly odečteny peníze za zálohované obaly. Doporučujeme Vám se do prodejny dostavit a vše vyřešit s vedoucím prodejny nebo jeho zástupcem. S pozdravem Lidl Česká republika, v.o.s