BILLA, spol. s r. o.

#7222Mleko za 8,90

3 měsíce 19 dnů 3 hodiny

13.07.2015, před 10 lety

Jana Sedlackova

Jela jsem na desatou hodinu do prodejny pro levne mleko a uz nebylo. Mam dve male deti a mleko piji kazdy den. Nejsem mistni a na nakup jezdim autem. Na dotaz prodavacky mi bylo odpovezeno, ze mam vstavat drive. Kdyby byla akce vyhlasena na cely tyden, pochopila bych, ze uz koncem akce mleko nebude. Kdyz akce trva jeden den, proc ho nemuzu koupil levne po cely den. Dekuji za vyrizeni, Sedlackova.

Byla bych rada, kdyby mleko bylo dostupne cely den po dobu akce.

13.7.2015 13:30, před 10 lety

Uvedené jednání může naplňovat znaky tzv. vábivé reklamy, která je zakázanou obchodní praktikou. Tuto skutečnost si může ověřit krajský živnostenský úřad, který může za zjištěné porušení prodejci uložit pokutu. Z tohoto důvodu doporučujeme podat podnět přímo na krajskému živnostenskému úřadu.
Vábivou reklamou se rozumí situace, kdy prodávající nabízí ke koupi výrobky nebo služby za určitou cenu, aniž by zveřejnil důvody, na jejichž základě se může domnívat, že nebude sám nebo prostřednictvím jiného podnikatele schopen zajistit dodávku uvedených nebo rovnocenných výrobků nebo služeb za cenu platnou pro dané období a v přiměřeném množství vzhledem k povaze výrobku nebo služby, rozsahu reklamy a nabízené ceny.

1.11.2015 17:00, před 9 lety