jako popis posílám dopis, který nebyl doručen , email info@smartoutlet.cz nexistuje, ani webová stránka se nenačte, stejně jako číslo na Kafason s.r.o. 775409321 není dostupné.
Hodinky se dostaly do kontaktu s vodou na cca 1-2 sec. a přestaly fungovat.
Dobrý den pane Havlíne,
obdržel jsem reklamovaní hodinky s tím, že jsem je vytopil. Píšou tam, že jsou pouze odolné na omytí rukou. Norma IP68 voděodolnost uvádí něco jiného. Nemohu se dostat na vaše stránky.....abych si znovu přečetl přesný popis hodinek...Nesouhlasím s neuznáním reklamace na které nebyl ani datum a podpis, či technický popis závady s expertizou. Pokud můžou být hodinky na dešti atd. tak musí mít nějakou ochranu před vniknutím kapaliny. Znovu žádám o zaslání peněz, nebo jinou kompenzaci. Jsem rozhodnutý předat věc České obchodní inspekci.
první reklamace...hodinky nechat odležet...
Dobrý den pane Holube,
píši Vám ohledně vaší reklamace zaslané na adresu
společnosti SmartOutlet.cz
naši technici hodinky podrobně prozkoumali a vaše popisovaná vada se
neprojevila.
Hodinky jsme Vám tedy nabili na 100% a vracíme Vám je zpět na adresu z
původní objednávky.
Hodinkám šel displej klasicky a nebyla shledána žádný problém v
displeji.
Dávejte si prosím pozor, zda-li nabíjíte hodinky skrz USB konektor nebo
zásuvku, která je 1A (jeden ampér). Hodinky mají přepěťovou ochranu a v
případě přepětí je možné, že se přibližně na 3-5 dní vypnou a je nutné
je nechat „odležet“.
chytré hodinky Solmi Mate rubber
vrácení peněz.
Spotřebitel může uplatnit právo z vady, která se vyskytne u spotřebního zboží v době 24 měsíců od převzetí. Podnikatel má dle § 19 odst. 3 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, povinnost vyřídit reklamaci nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na delší lhůtě. Tato lhůta se dle rozhodnutí Nejvyššího soudu ČR (viz sp. zn. 33 Cdo 3228/2009) vztahuje také na povinnost prodávajícího informovat spotřebitele o vyřízení reklamace.
Pokud prodejce nereaguje, je vhodné zvolit komunikaci v písemné formě (nejlépe doporučený dopis). Dopis bude zaslán na adresu: Kafason s.r.o., Na Folimance 2155/15, 12000 Praha.
Pokud má spotřebitel podezření na nekalé praktiky společnosti, může podat podnět České obchodní inspekci, která vykonává dozor nad dodržováním zákona o ochraně spotřebitele (https://www.coi.cz/podatelna/).