Dobrý den, již několik týdnů se mi po otevření Google objevuji reklamy přečnívající celou obrazovku na velmi nechutné a odpuzující parazity,červy a jiné,jaké si normální člověk nedokáže představit
Tuto reklamu museli vytvořit psychopati,kteří patří do blázince anebo kriminálu!!! Kvůli reklame telefon používám velmi omezené.Zadam Vás o vypátrání těchto psychopatů za terorizování lidí neboť zde nejde o žádnou informovanostco se týká zdraví,ale o obyčejný teror.Zadam Vás o informaci jak bude zabezpečeno, aby se tyto nechutne, oplzlé reklamy týkající se lidské schránky už více neobjevovaly a jak bude naloženo se zločinci.Dekuji.S pozdravem Sa
Zajistit aby se reklamy nevyskytovaly na telefonu, na zločinecké organizace IT podat žalobu za teror.
Se vzniklou situací je vhodné se obrátit přímo na společnost.
Spotřebitelka může nevhodnou reklamu také zkusit nahlásit společnosti. Podrobný postup, jak to lze učinit je možné nalézt například zde: https://support.google.com/My-Ad-Center-Help/answer/13861201?hl=cs.
Společnost je možné kontaktovat například na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA, a to nejlépe doporučeným dopisem s dodejkou.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt (zahraniční subjekt se sídlem v USA), nemůže se spotřebitel obrátit na Českou obchodní inspekci ani Evropské spotřebitelské centrum. V případě, že se spor nepodaří vyřešit smírnou cestou bude se spotřebitel moci obrátit na dozorový orgán v zemi sídla společnosti.
Dozorovým orgánem je tedy Federal Trade Commission (https://www.ftc.gov/), přičemž podnět lze podat skrze formulář dostupný z tohoto linku - https://reportfraud.ftc.gov/.