Dobrý den, tento týden došlo již podruhé k výpadku jedné nebo dvou fází, takže v domě jde pouze polovina elektrické sítě. Podruhé již tedy vyhazuji maso z mrazáku. Tento jen se v naší obci děje pravidelně v zimním období již několik let. Jde o obec Žďár u nové Včelnice. Moje odběrné místo je ***
Požaduji informací o průběhu řešení odstranění závady a podrobnou zprávu o příčině, proč se to děje neustále dokola. Dále požaduji přiměřenou náhradu vzniklých škod.
Pokud služba neodpovídá objednávce, je vhodné uplatnit reklamaci. Reklamaci je možné podat například skrze zákaznickou linku na telefonním čísle 800 77 33 22, e-mailem na info@eon.cz nebo osobně na pobočkách.
Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení spotřebitelských sporů při Energetickém regulačním úřadu. Podání návrhu na zahájení spotřebitelského sporu nepodléhá zaplacení správního poplatku. Více informací o tomto řízení může spotřebitel nalézt zde: https://www.eru.cz/mimosoudni-reseni-sporu. Kontakty na Energetický regulační úřad je možné nalézt zde: https://www.eru.cz/kontakty.
Společnost E.ON Energie, a.s. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Stížnosti svých zákazníků řeší společnost pouze prostřednictvím útvaru Management Stížností.