Dopravní podnik města Brna, a.s.

#72909Zpoždění z důvodu zacpy

2 měsíce 16 dnů 4 hodiny

12.12.2023, před rokem

Jaroslava Jindrova

Vyjela jsem 8,32 ze zastávky Dělnický dům, v 8,57 jsme se plížením dostali na zastávku Masná.
Auta, která stojí na kolejích jistě nemohou za hloupé nerozumné postavené silnice, ale je potřeba hledat řešení...aspoň pás strážníků vyslat, aby korigovali dopravu.
To je má žádost.
Děkujiza vyřízení
S pozdravem Jindrova

Vyslat dopravní policii ke korigování dopravy.

13.12.2023 09:46, před rokem

Otázka uvedená ve stížnosti není regulována žádnými obecně závaznými právními předpisy. Její řešení tak závisí na konkrétních interních pravidlech dané společnosti, do kterých není možné zasahovat.

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

Stížnost nebo připomínky je tak vhodné směřovat v tomto případě přímo ke společnosti Dopravní podnik města Brna, a.s. na e-mail: dpmb@dpmb.cz.

28.2.2024 13:23, před 11 měsíci