Kaufland Česká republika v.o.s.

#73542Prošlé zboží na prodejně

2 měsíce 10 dnů 1 hodina

05.01.2024, před 12 měsíci

Nikola Martínková

Dobrý den, ke konci prosince jsem na prodejně ve Šternberku zakoupila salámek pro kočku značky Shelma, včera jsem doma zjistila, že měly expiraci dne 30.11.2023. Prosím kontrolujte na svých prodejnách trvanlivost zboží. Rozdělala jsem ho a už při rozbalení jsem si říkala, že je nějaký tvrdší, ale že se mi to asi zdá. Podávala jsem to kočičce a ta vůbec nechtěla, přitom je jindy jí vždy. Tak jsem se šla podívat na obal a zjistila jsem, že je prošly což mě vážně nenapadlo, když jsem je kupovala minulý týden. Ještě, že kočička sama nejedla. Byla bych ráda, kdybych nemusela vše kontrolovat co zakoupím. Děkuji.
Ing. Nikola Martínková

Expirace zboží

Finanční kompenzace za vyhozené zboží.

5.1.2024 13:00, před 12 měsíci

Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího (například výpisem z účtu atd.).

Pokud by se problém s jakostí potravin opakoval, mohl by spotřebitel rovněž zvážit podání podnětu Státní zemědělské a potravinářské inspekci, která je dozorovým orgánem v oblasti kvality potravin rostlinného původu nebo Státní veterinární správě, která vykonává dozor v oblasti potravin živočišného původu.

5.1.2024 21:36, před 12 měsíci

Vážený zákazníku / Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

12.2.2024 15:24, před 10 měsíci

15.3.2024 13:55, před 9 měsíci