Dobrý den.
Zaujala mne v posledním akčním letáku Billa, platný od 3.1.24 do 9.1.24, nabídka - chlazené kuřecí prsní řízky za cenu 97,29 Kč za jeden kilogram. Od začátku této vaší akční nabídky až do jejího konce jsem se marně snažil tento druh zboží v chladících boxech v Bille Neratovice nalézt...nenalezl jsem nikde ale ani cenovku s tímto druhem masa v akci !!!
Bohužel toto není vůbec poprvé, co v tomto obchodě Billa Neratovice, ul. Kojetická, nelze vůbec nalézt ten daný druh zboží, který má být v nabídce pro spotřebitele po celý týden v době probíhající letákové akce !!!
Nejenom já, ale i ostatní obyvatele Neratovic , budeme určitě moc rádi, když se tyto velmi často opakující se klamavé reklamy s akční cenou potravin, které vůbec nenaleznete po celou dobu akce v tomto obchodě, stanou v Neratovicích opravdu minulostí a zboží v akčních cenách si zde budou moci normálně všichni zakoupit.
S pozdravem Novák O., obyvatel města Neratovice.
Kuřecí prsní řízky 1 kilogram v akci za 97,29 Kč po celou dobu trvající akční nabídky byl v tomto obchodě absolutně nedostupný !
Náprava? Rád bych, aby zboží z akčního letáku nalezl spotřebitel i v tomto obchodě a neodcházel naštvanej, že toto zboží stále a stále prostě není k mání !!
Byla-li prodejcem učiněna nabídka určitého zboží, ale prodávající slibované zboží vůbec neměl v úmyslu dodat (v odpovídajícím množství a včas) a celá akce měla sloužit pouze k nalákání zákazníků na jeho ostatní nabízené zboží nebo služby, mohlo by takové jednání naplňovat znaky tzv. vábivé reklamy, která je zakázanou obchodní praktikou dle přílohy č. 1 k zákonu 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Tuto skutečnost si může ověřit příslušný krajský živnostenský úřad. V případě porušení tohoto zákazu hrozí prodávajícímu pokuta. Spotřebitel může podat podnět přímo krajskému živnostenskému úřadu.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že všechny stžínosti zákazníků společnosti BILLA, spol. s r.o. zpracovává Infolinka, na kterou se můžete kdykoliv s důvěrou obrátit prostřednictvím e-mailu info@billa.cz nebo ve všedních dnech v čase 8:00 - 18:00 na telefonním čísle 800 153 976.
S pozdravem,
BILLA, spol. s r.o