Nyní je v akci Předměřická mouka. V regálu bylo asi 10 kusů polohrubé. Ptal jsem se obsluhy jestli mají i hladkou. Bylo řečeno že nedostali.
Máme ale hladkou TESCO . Mají toho tam několik palet.
Nevím kdo vymyslel značkovou mouku "TESCO".
Kdo peče, tak si raději vezme mouku se značkou mlýna.
Když se podíváte v televizi na seriály " Peče celá země " Masterchev a další pořady o pečení , tak jsem nikde neviděl vaši značku "TESCO"
Přesto, že bydlím 100 metrů od Tesca, tak si zajdu pro značkovou mouku v Rajhradě do další prodejny, třeba do BILLE.
Ještě mě připadá, že do Tesca v Rajhradě se naveze zboží, které se jinde nedalo prodat. ( př. mouka TESCO).
Jsem důchodce (78 let). a mám velmi těžce nemocnou manželku. Přesto již 15 let je vaření a pečení moje hobby. Každý pátek peču celý rok 3 vánočky.
(mám dva syny, tak že se po vánočkách jen "zapráší").
mouce se značkou TESCO žádný kuchař a cukrář nevěří.
Co dáte do letáku, tak ať je i v regále.
Byla-li prodejcem učiněna nabídka určitého zboží, ale prodávající slibované zboží vůbec neměl v úmyslu dodat (v odpovídajícím množství a včas) a celá akce měla sloužit pouze k nalákání zákazníků na jeho ostatní nabízené zboží nebo služby, mohlo by takové jednání naplňovat znaky tzv. vábivé reklamy, která je zakázanou obchodní praktikou dle přílohy č. 1 k zákonu 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Tuto skutečnost si může ověřit příslušný krajský živnostenský úřad. V případě porušení tohoto zákazu hrozí prodávajícímu pokuta. Spotřebitel může podat podnět přímo krajskému živnostenskému úřadu.