Dobrý den
Mám u vás dvě karty a jednou z nich jsem ukončila a druhou kartu jsem si chtěla ponechat. A ona přestala fungovat. Můžete mi to vysvětlit ???? A začne až si fungovat až zaplatím tu první kterou používat nebudu. Nechápu vaší logiku. A nemáte ani ochotu to nějak udělat aby fungovala. A ještě máte máte tu drzost že nevratite peníze za kartu která nefunguje. Pak mi lže tě že nemáte pobočky a já ve vaší pobočce na Zličíně dostala kartu pak lžete že nemáte technika vás technik z vaší pobočky přišel k nám domů namontovat druhou kartu ,stalo to zhruba 6000 Kč a karta fungovala chvíli teď je zaplacena do 27.7.24 a nefunguje paráda. Všude to rozhlasem všem reknnu ať si od vás nic neberou že jsem banda lhářů a zlodějů. Dám to na fb instagram atd ať to všichni vědí co jste zač. A podám na vás tu největší špatnou recenzi
Řešení chci aby mi fungovala karta
*** i beztoho abych platila něco navíc
Nebylo-li možné službu využít nebo ji využít jen částečně, kvůli závadě na straně společnosti, je společnost povinna zajistit odstranění závady a přiměřeně snížit cenu nebo po dohodě se zákazníkem zajistit poskytnutí služby náhradním způsobem.
Zákazník může v souladu s § 64 odst. 7 zákona o elektronických komunikacích službu u společnosti reklamovat a žádat nápravu (požadovat přiměřené snížení ceny nebo zajištění služby náhradním způsobem). Společnost je povinna vyřídit reklamaci nejpozději do 1 měsíce ode dne doručení reklamace. Doručení vyřízení reklamace musí být provedeno prokazatelným způsobem.
Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti SKYLINK prostřednictvím kontaktního formuláře, který spotřebitel nalezne zde: https://www.skylink.cz/kontaktni-formulare.
Další kontakty na společnost:
- adresa: Satelitní televize Skylink, P.O.BOX 4, 709 00 Ostrava 9, Česká republika;
- infolinka: 595 694 310.
V případě, že společnost reklamaci zamítne, může se spotřebitel do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace obrátit na Český telekomunikační úřad s námitkou proti vyřízení reklamace (vzorový formulář je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3295/namitka-k-ceskemu-telekomunikacnimu-uradu-proti-vyrizeni-reklamace-sluzby-elektronickych-komunikaci). Řízení je zpoplatněno (100 Kč) a pracovníci Českého telekomunikačního úřadu na základě dodaných podkladů rozhodnou, zda společnost postupovala správně, či ne. Více informací může spotřebitel nalézt zde: https://www.ctu.cz/resene-spory-ctu. Kontakty na Český telekomunikační úřad je možné nalézt zde: https://www.ctu.cz/kontakt.