JAREA, s.r.o.

#7375Neuznání reklamace Axa pro pobyt

3 měsíce 25 dnů 2 hodiny

30.07.2015, před 9 lety

Patrik William Pustějovský

Přítelkyně koupila rodičům voucher na dvoudenní pobyt v Beskydech v Penzionu Ondřejník, ovšem ta v daném čase nedodala službu (pobyt) s odůvodněním, že je možné díky počtu rezervací pouze zaplatit 1000,- na osobu na víkendový pobyt (který nebyl ani v možnostech voucheru, ten byl pro dny ne - pá), aby bylo možné poukaz využít, což bylo ještě celý měsíc a půl před koncem platnosti voucheru. Pro nedodržení podmínek jsme s přítelkyní raději hned couvli a požádali jsme slever o reklamaci a vyjádření v rámci pojištění AXA, protože se podmínky neslušovaly s popisem akce a realitou. Bohužel nám však paní Zuzana Hrudníková ze Sleveru.cz odpověděla, že objednávka byla placena kartou a akce byla vyúčtována penzionu a řešit tuto reklamaci přes pojištění AXA není možné. Bezúspěšně jsme několikrát kontaktovali společnost Jarea telefonicky a mailem. Do dnešního dne nemáme ani pobyt, ani peníze. Cena voucheru byla 2490,-.

Děkuji za pomoc

Patrik William Pustějovský

2 dny wellness pobyt v penzionu Ondřejník

Vrácení peněz.

3.8.2015 12:10, před 9 lety

V případě, že je pobyt zakoupen přes slevový portál, je zásadní, kdo byl prodejcem a zda slevový portál nebyl pouze zprostředkovatelem. Pokud je portál pouze zprostředkovatelem,jak vyplývá z obchodních podmínek serveru, je třeba nárok skutečně vymáhat po obchodníkovi poskytujícím ubytování.
V případě, že bylo sjednáno pojištění zahrnující tuto situaci, měla by pojišťovna ve sjednané výši škodu nahradit.

24.11.2015 16:07, před 9 lety