Nechápu kdo schválil vysílat Prostřeno 15.1.24-19.1.24. Tolik vulgarit v čase kdy jsou u televize i děti?Hnus. Myslíte si, že to pípání pomůže. Zkuste se na to podívat. Kde je nějaká úroveň? Tomanová Vsetín
Pokuta pro toho,kdo to dovolil vysílat.
Podle § 32 odst. 1 písm. j) zákona o provozování rozhlasového a televizního vysílání platí, že provozovatel vysílání je povinen nezařazovat do programů pořady a reklamy, které obsahují vulgarismy a nadávky, kromě uměleckých děl, v nichž je to z hlediska líčeného kontextu nutné; taková díla je však možné vysílat pouze v době od 22.00 hodin do 06.00 hodin druhého dne.
Dozor v této oblasti vykonává Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Podnět k prošetření může spotřebitel podat skrze kontaktní formulář (zde: https://www.rrtv.cz/cz/static/rada-on-line/epodatelna/index.htm)