Westerfield Int. AG

#7416Ukončení dodávky zboží

11 hodin 59 minut

03.08.2015, před 9 lety

Stanislav Šebesta

Obdržel jsem jeden pár pánských ponožek s tím,že jsem je opětovně do termínu
do 7.8.2015 měl vrátit pokud si neobjednám další.Tuto zásilku jsem
3.8.5015 doporučeně vrátil na adresu PO Box 18,120 00 Praha 2
a písemně dal jim na vědomí,že nepožaduji od společnosti už žádné zboží.

Černé pánské ponožky,značka nebyla žádná,výrobní číslo žádné

Jak jsem již popsal,zboží jsem vrátil na uvedenou adresu doporučeně a nepožaduji další zboží.požaduji aby společnosti nepožívala moje osobní iniciály veřejně.
Děkuji.

4.8.2015 08:37, před 9 lety

Spotřebiteli doporučujeme zaslat oznámení o ukončení smlouvy písemně na adresu společnosti (Westerfield Int. AG, PO Box 18, 120 00 Praha 2). Zásilku je žádoucí zaslat s dodejkou a uschovat si kopii.

Služba VašeStížnosti.cz neslouží k běžné komunikaci zákazníka s podnikatelem, tato služba zprostředkovává mimosoudní řešení spotřebitelských sporů. Vzhledem k tomu, že služba funguje na principu dobrovolnosti, není reakce společnosti zaručena. Společnost Westerfield Int. AG se zatím nevyjádřila k žádné z podaných stížností, proto je vhodné, aby spotřebitel využil výše uvedený postup pro kontaktování společnosti.

V tomto případě se však nejedná o spotřebitelský právní spor. Z tohoto důvodu stížnost uzavíráme, neboť nemůže být v rámci naší služby řešena.