Trubku od vysavače dyson pouze zalepili nekvalitně lepidlem, po prvních třech minutách vysávání se to ihned rozpadlo, cena byla 1210,- za trocha lepidla. Jsem velice zklamaná, paní mi dnes řekla že objednají nejspíš novou trubku, ale tu si budu muset zaplatit já…. Takže reklamace nula nula! Nedoporučuji.
Trubice od vysavače Dyson V11 outsize absolut
Vrácení plné částky za nekvalitně provedenou opravu
Jestliže se jednalo o placenou opravu, což ze stížnosti vyplývá, byla mezi stranami uzavřena o smlouva o dílo. Dílem se dle občanského zákoníku rozumí zhotovení určité věci, nespadá-li pod kupní smlouvu, a dále údržba, oprava nebo úprava věci, nebo činnost s jiným výsledkem.
Není-li dílo provedeno řádně, je spotřebitel oprávněn uplatnit vůči zhotoviteli díla nároky z vadného plnění dle § 2169 občanského zákoníku. V tomto případě se domníváme, že by spotřebitel měl mít nárok na vrácení celé částky za špatně provedenou opravu vysavače.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitelka může obrátit na naši poradnu na telefonní lince 299 149 009. Dále může spotřebitelka využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informací k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.