PPL CZ s.r.o.

#7451Nedodane zbozi v terminu

07.08.2015, před 10 lety

karel emingr

-prisla mi sms balik bude dorucen 17-21h volam ridici ten mi to nebral kdyz sem se konecne po 21h dvolal rekl mi ze uz neprijede ze uz jel na centralu tak si asi zlidi delaj srandu uz sou horsi nez posta

40381459173 c baliku

nechci si jenom stezovat kdyz sm se ridici nedovolal mohl dat vedet ze neprijede cas cekani na balik vpatek odpoledne se da vyuzit jinak

9.8.2015 19:51, před 10 lety

Co se týká nesplnění povinnosti dodat v deklarovaném termínu, bylo by nutné namítnout skutečnost, že se zasílatel nepokusil zásilku dodat a tím porušil povinnost ze smlouvy, kterou má uzavřenou s odesílatelem, který by mohl vadné poskytnutí služby reklamovat.

26.11.2015 15:10, před 9 lety

Společnost PPL CZ s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.