Dobrý den.
Dnes jsem si objednal jídlo z Woltu, restaurace mou objednávku víc než 10 minut nechtěla potvrdit, tak jsem kontaktoval podporu a objednávku chtěl zrušit pokud ji restaurace nechce vyřídit.
Alex z podpory mi sdělil, že zrušit objednávku nelze a že do restaurace zavolal a jídlo je prý hotové a kurýr ho vyzvedává a veze přímo ke mě. Což nebyla pravda, kurýr po vyzvednutí udělal 2 další zastávky a v té poslední stál dalších 10 minut. Po více než půl hodině jsem se ozval Alexovi a ten mi s prodlením řekl, že už je jídlo na cestě.
Jídlo dorazilo s velkým zpožděním a bylo studené. Alex odmítl přijmout mou reklamaci služby a nabídl mi velmi chabou kompenzaci za vyhozené jídlo (15% z ceny), které jsem odmítl studené jíst. Nakonec mi v záchvatu emocí vyhrožoval zrušením účtu.
Mám pocit, že došlo k několika porušením mých práv, jak odmítnutím zrušení objednávky ještě než byla přijata restaurací, tak reklamací nedostačující služby.
Vrácení peněz
Spotřebitel nás ještě před zodpovězením stížnosti informoval, že jej společnost kontaktovala, omluvila se za pochybení a nabídla adekvátní kompenzaci/řešení situace. Stížnost tedy uzavíráme s dosažením dohody.