ARRIVA autobusy a.s.

#74900Linka 111, Skalka- Dubeč

26.02.2024, před 11 měsíci

Milada Komendova

Dne 26.2 2024 odjezd autobusu č.111 ze Skalky 19,04h. DUBEČ
Doběhla jsem autobus a řidič mi zavřel do dveří ruce rozjel se a já běžela za autobusem,abych ruce vyrvala ze dveří.
Věřím, že nebudu jediná, kdo si na řidiče stěžuje.

M.Komendová
***

Napomenuti řidiče

28.2.2024 10:53, před 11 měsíci

Stěžovatel by měl společnost informovat ohledně chování řidiče a vzniklé újmy a zaměstnavatel by se měl každou takovou stížností zabývat a pokud se prokáže, vyvodit z toho případné důsledky v rámci pracovněprávních předpisů. Dále lze učinit také oznámení Policii ČR.

Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení spotřebitelských právních sporů. Zaměstnanec dopravní společnosti jedná za společnost, která by měla mít zvýšený zájem na jeho slušném jednání se zákazníky a řádném plnění pracovních povinností. Z tohoto důvodu doporučujeme obrátit se se stížností přímo na společnost, která by měla přijmout účinná opatření k nápravě.

Kontakt na společnost ARRIVA nalezne spotřebitel zde: https://www.arriva.cz/cs/kontakt/zakaznicky-servis.

9.4.2024 08:39, před 9 měsíci

5.6.2024 14:06, před 8 měsíci