Penny Market s.r.o.

#74983Zbytečné naštvání zákazníka.

29.02.2024, před 10 měsíci

Ivo Janák

Patřím k letitým pravidelným zákazníků Penny.Při nákupu jsem jako vždy označil Penny kartu v turniketu a slyšel pípnutí. Po pročtení ůčtenky jsem však zjistil, že to kartu nezaznamenalo, čili ůtrata bez karty. Vrátil jsem se do obchodu ale vedoucí VN řekl že bez opětovného přepočítaní nákupu nelze nic dělat, což už nešlo. Ačkoliv mladý chlapec u pokladny přiznal chybu ,že mě neupozornil že mě karta neprošla nic z toho. pokladní:*** . Nejde ani o částku 50Kč bez karty, ale o rozčílení , co vše si zákazník musí kontrolavat aby nepřišel k ůhoně. Již parkrát se mi stalo že zboží ve slevě bylo zkažené, ale to beru jako moje riziko nákupu..Nechcete doufám odrazovat zákazníky :)
PRODEJNA Penny Market sro Počernická 257, 25073 RADONICE 519 bRANDÝS N.l.

Alespoň omluva by se slušela , což nebylo.

4.3.2024 08:11, před 10 měsíci

Spotřebitelům vždy doporučujeme, aby si účtenky kontrolovali co nejdříve po zaplacení, nejlépe ihned, aby předešli podobným problémům.

Pokud nebyla karta řádně načtena i přes její přiložení, jedná se pravděpodobně o systémovou chybu. V takovém případě se domníváme, že by spotřebitel mohl požadovat doplacení rozdílu v ceně zaplacené navíc.

Vzniklou situaci je vhodné řešit ihned na prodejně. Společnost je případně možné kontaktovat také prostřednictvím kontaktního formuláře dostupného zde: https://www.penny.cz/kontakty.

12.4.2024 13:23, před 9 měsíci

26.6.2024 13:06, před 7 měsíci