Dne 2.2.2024 po ukončení jízdy vystupovala moje matka (69let) z vozu. Cílem cesty byla Vodičkova ulice - Lucerna. Jednu nohu měla již venku a druhou stále uvnitř, přeci jen není pro ní už vystupování tak jednoduché. Řidič se ale náhle rozjel ikdyž měl otevřené dveře a pasažér stále nebyl venku. Matka spadla na zem, protože se ještě přidržovala dveří, pád byl opravdu hrozivý. Výsledkem je výron v koleni a kotníku s ortézou a mnohočetné modřiny.
Prima jízda s následky.
Bylo udělené špatné hodnocení, v tu chvíli nebyla nálada a prostor to více řešit.
Vzhledem k tomu, že řidič z vozu ani nevystoupil, aby pomohl matku zvednout a pouze řekl pardon a odjel, tak bych byla ráda kdyby se situace řešila. Bohužel mě nenapadá co konkrétně by bylo řešením. Děkuji
Chování zaměstnanců nepodléhá přímo právním normám. Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se stížnostmi směřujícími pouze na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené, jak již dle popisu spotřebitel učinil.
Jestliže došlo k poranění cestujícího, je možné se písemně obrátit na společnost s žádostí o odškodnění. Spotřebiteli doporučujeme:
- v žádosti uvést: místo, datum, čas události a detailní popis okolností (případně i fotodokumentace či kontakt na svědky),
- k žádosti přiložit: lékařskou zprávu, doklady o výdajích v hotovosti (cestovné k lékaři, náklady na léky, poplatky, ...), příp. doklad od poškozených věcí.
Zákaznickou podporu společnosti Bolt Services CZ s.r.o. je možné kontaktovat:
- prostřednictvím aplikace, a to kliknutím na sekci “Podpora” v menu a zasláním zprávy;
- e-mailem: info@bolt.eu.
Bolt asistence by měla být taktéž dostupná na adrese Pernerova 35, 186 00 Praha 8, Karlín v úředních hodinách, a to ve středu od 10 – 11 hodin a v pátek od 13 – 15 hodin.