RegioJet a.s.

#75786Autobus nezastavil

3 měsíce 17 dnů 1 hodina

12.04.2024, před 9 měsíci

Milena Šišoláková

Dnes 12.4.23 jsem čekala na spoj který jede Malenovice křižovatka do Brna a i když jsem na řidiče mávala aby zastavil,tak se vůbec neotěžoval. Proto už vím,že s touto společností nehodlám nadále jezdit.

Na tel. Které je uvedené na IDOs mě bylo řečeno,že jsem nestála tam kde jsem měla.coz není pravda

12.4.2024 12:16, před 9 měsíci

V případě, že bylo řádně uvedeno (např. v aplikaci nebo na tabuli s odjezdy) v kolik hodin a kde mohou cestující spoj očekávat atd. a služba by byla řádně poskytnuta, jednalo by se o pochybení spotřebitele.

Pokud však nebyla služba poskytnuta, má spotřebitel možnost uplatnit u společnosti reklamaci. Spotřebitel by v tomto případě mohl žádat vrácení peněžních prostředků, které za službu zaplatil.

Porušila-li společnost skutečně svou smluvní povinnost, má spotřebitel rovněž právo domáhat se náhrady škody, která mu z důvodu porušení smluvní povinnosti ze strany společnosti vznikla. V takovém případě bude na spotřebiteli, aby prokázal, že mu vznikla škoda a že existuje příčinná souvislost mezi porušením smluvní povinnosti ze strany společnosti a vznikem škody.

26.6.2024 13:04, před 7 měsíci

29.7.2024 13:42, před 6 měsíci