Dobrý den.
Nikdy nepíšu recenze, až na dnešní den.
S Vaší cestovkou cestují poprvé, takže žádná zkušenost.
Pobočka Ústí nad Labem, Klíšská ulice, slečna za přepážkou, M.L.
Otřes. Shrnu, oč jsem ji poprosila:
Dcera na pobočce ve Fóru předevčírem objednala zájezd. Líbilo se mi to, chtěla jsem taky.
Objednala jsem to tedy přes internet, a sdělila dceři. Ta mi v vzápětí poslala ID jejího zájezdu a řekla mi, že až pojedu na pobočku zaplatit zálohu, ať poprosím paní, aby jen mrkla, zda jsem vše zadala správně a na té dovolené jsme se sešli.
Rozhodla jsem se jet na druhou pobočku, tam ani noha, 3 zamestnanci za přepážkou. Vznesla tedy prosbu, a paní mi 3x důrazně odpověděla, že to přeci musíte vědět vy ne? !!! Nic prý nenajde, nemůže, prostě nepříjemná jak osina. Na to, že tam moje rodina nechala 100000,-bych čekala větší ochotu.
Takže zkažený den a příští rok už CK FISCHER nee. Jak by potom vypadalo řešení opravdového problému?
Slečně vysvětlit, jak se má k lidem chovat a aby byla více ochotná. Paní na pobočce ve Fóru Ústí nad Labem, M.S., by to určitě udělala. Tam byla dcera z jednání velmi nadšená.
Zaměstnanci na pobočce společnosti by měli být spotřebitelům nápomocni s ověřením jejich objednávek a měli by taktéž svým klientům poskytovat informace týkající se zakoupeného zájezdu.
V tomto případě je vhodné se se stížností obrátit přímo na Cestovní kancelář FISCHER, a.s. Kontakty nalezne spotřebitel zde: https://www.fischer.cz/kontakty. Prostřednictvím kontaktního formuláře, který je dostupný na uvedených stránkách, je možné zaslat společnosti i dotaz ohledně zakoupeného zájezdu.