Běžel jsem na zastávku Stochov Slovanka II., kde stál bus přesně 6:42H. Dveře zavřený, řidič nebyl za volantem, procházel po uličce. Pak po chvilce mě pustil dovnitř. Byl sprostý a nadával mi, že už je na odjezdu. Podle IDOS tu zde měl být 6:42H. byl jsem tam přesně na minutu. Ještě mi naúčtoval dražší jízdenku. Řidič moc dobře ví, že mám ZTP a jízdenka stojí 12kč. Nechápu jeho vztek.
Ten samý řidič asi před měsícem mi vynadal, že jsem mu omylem řekl, že chci jet na Zličín a přitom jsme byli na Zličíně. Omluvil jsem se, že jsem se přeřekl a pak jsem mu řekl správně na Stochov Slovanka II.
Jedná se o bus 304 - Směr Zličín 6:42 - 3.5.2024
P.S. - mám jízdenku , kde mám uvedený čas 6:42. Jako důkaz. Že si to nevymýšlím
bus 304 (100304 1018)- Směr Zličín 6:42 - 3.5.2024
aby řidic, se choval slušně a normálně, nevyskakoval na lidi a nebyl arogantní. To že jsem byl přesně u dveří 6:42 a on mi řekne, že je na odjezdu. Pár sekund už nikoho nezabije! u jíných řidičů se stane, že mi dají jinou částku jízdenky. Protože asi neví. Ale tenhle jezdí pravidelně a ví to moc dobře.
Pokud byla naúčtována vyšší cena za jízdenku bez oprávněného důvodu, mohl by spotřebitel podat reklamaci a žádat vyrovnání ceny.
Stížnost je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.
Kontakty na společnost ČSAD MHD Kladno a.s. nalezne spotřebitel na webové adrese: https://www.arriva.cz/cs/o-spolecnosti/dcerine-spolecnosti/csad-mhd-kladno/kontakty.