Albert Česká republika, s.r.o.

#7631Vlasy ne jen v mletém masu

2 dny 20 hodin

29.08.2015, před 9 lety

Marcela Cejpková

Dobrý den,chtěla bych upozornit,né jednou se mi stalo, že jsem našla vlasy na mase..!!Což je už ale nepřípustné ..Koupila jsem mleté maso,ve kterém bylo nezpočetně vlasů ..Opravdu nechutné ! jak máte v mase propletené cizí vlasy ..A můžu říct že nejse jediná která na mase z albertu našla vlasy.Asi by bylo dobré,udělat nějaké opatření ..také bych ráda zasslala foto daného masa ..prosím o informaci,na který email můžu fotky zaslast,,Děkiji Cejpková

kontaktovat dodavatele

1.9.2015 11:02, před 9 lety

Má-li spotřebitelka pochybnosti o splnění jakostních požadavků, doporučujeme dát podnět k provedení kontroly příslušnému dozorovému orgánu. Státní veterinární správa je oprávněna k provedení kontroly způsobu výroby. Státní zemědělská a potravinářská inspekce má na starosti způsob prodeje a skladování.

Vzhledem k faktu, že se společnost AHOLD Czech Republic, a.s. rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky, stížnost uzavíráme.