AURES Holdings a.s.

#76353Uznána reklamace ,není přepis auta

14.05.2024, před 8 měsíci

Lucie ŘEZÁČOVÁ

Skoro před 2 mesicemi jsme reklamovali auto Pegueot 5008 ,zakoupen v roce 2023.Auto se jevilo jako v pořádku ale bylo velice poruchove, únik oleje ,zvýšená spotřeba oleje a vadne turbomychadlo.Samozřejmě nás nikdo na nic neupozornil ,to by neprodali ani jedno auto..NIKDY od nich nebrat auta na leasing a vždy vše přečíst nejméně 5x.Hlavne předávací protokol tam jsou vady napsane.Neustale vam budou neco podsouvat ,zaskrtavat odpovedi za vas a podpis jen na ctecce .Nikdy jim neverte.Reklamace tedy byla vyřízena kladne ,peníze po dlouhém boji byly vráceny ALE AUTO JE STALE NAPSANE NA ME ALE VESELE SE AUTO PRODAVA DAL .Jak je toto možné? Stále volám a píšu a vždy stejná odpověď dáme vás do urgence. Ale nic se neděje.

Takže prosím co mám dělat dál?
Už s nimi nechci mít nic společného. DEKUJU .S pozdravem Řezáčová L.

Pegueot 5008

Konečně nechat přepsat auto zpět na AAA !!!!

18.5.2024 22:19, před 8 měsíci

V § 8 odst. 2 zákona o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích je uvedeno, že žádost o zápis změny vlastníka silničního vozidla se podává do 10 pracovních dnů ode dne převodu vlastnického práva k silničnímu vozidlu.

Zápis změny se provádí bezodkladně (zpravidla na počkání), ve složitějších případech do 30 dnů.

Podle § 10 odst. 2 předá obecní úřad obce s rozšířenou působností po provedení úkonů stanovených v zákoně technický průkaz silničního vozidla, osvědčení o registraci silničního vozidla a popřípadě tabulky s přidělenou registrační značkou nově zapsanému vlastníkovi nebo provozovateli silničního vozidla.

Pokud se společnost zavázala zajistit změnu vlastníka vozidla a pokud by se spotřebitel domníval, že služba (zápis změny vlastníka) nebyla poskytnuta nebo byla poskytnuta vadně, mohl by podat reklamaci.

2.7.2024 13:33, před 7 měsíci

Vážená paní Řezáčová,
Vaši záležitost jsem prověřila s kolegy z oddělení dokladů a mám informaci, že věc je již vyřešena. Kolegové mne informovali, že auto je nyní přepsáno.
S pozdravem Jitka Míková, AAA AUTO

2.8.2024 19:26, před 6 měsíci

Žádáme spotřebitelku o potvrzení výše uvedeného, případně o uzavření stížnosti.

2.8.2024 19:31, před 6 měsíci

Lucie ŘEZÁČOVÁ

Komentář: Ano auto je opravdu přepsané zpět na společnost AAA ale bohužel jsem musela každý den urgovat aby se něco dělo. Prepis auta má být do 10ti dni nám trval přes měsíc.Kdybych se o prepis nezajimala tak věřím, že auto není dodnes prepsane .
Ponaučení hezké, AAA už opravdu ne .