Dobrý den 19.5 2024 jsem byla v KFC v Benešově. Vše začalo tím když jsem si objednávala jídlo u pokladny kde sem poprosila o menu z aplikace. Mladík mi kupón ani nenaskenaval našel si to v kase na tom sem neviděla nic špatného až po té co jsem se podívala na účet a na účtence bylo o 100 vyšší cena. Slušně sem zašla znovu na pokladnu a zeptala se z jakého důvodu je odlišná cena na účtence a v aplikaci mladík mi neuměl odpovědět byl ochotný a zašel za někým kdo bude vědět. Odpověd byla že se změnila cena ale v aplikaci to ještě není změněno. Měla sem pro to pochopení. Před námi byli 3 objednávky a čekali jsme na svojí objednávku 15-20 minut. Jídlo jsem měla s sebou dojela jsem domu a obratem volala do KFC zpět. Kupon měl obsahovat Qurito, Twister, Zinger a 3x malé hranolky moje objednávka, ale obsahovala Qurito, 2x Zinger a 3x malé hranolky. Jsem hodně tolerantní člověk, ale zavolala sem tam slušně řekla co se mi stalo. Přístup ke mně ale slušný nebyl Pán mi arogantně odpověděl že co má dělat, že tam má hodně lidí a že jestli mi to má snad dovézt až domu? V tu chvíli sem už byla vážně zaražená a řekla mu že by bylo lepší aby si tam udělal pořádek. Jsme lidi stát se to může, ale takový přístup mi nepřijde jako ideální.
Chybějící část objednávky a to twister v menu
K reklamaci nebylo přistupováno tak jak bych si představovala. Ráda tam jezdím, ale po téhle zkušenosti jsem velmi zaražená z toho jak odlišný přístup oproti mému jsem dostala.
Jestliže je dodané zboží nekompletní, je třeba reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího (například výpisem z účtu atd.).
Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti K.F.C. spol. s r.o. prostřednictvím kontaktního formuláře, který spotřebitel nalezne na webové adrese: https://kfc.cz/kontakt.