CCC Czech, s.r.o.

#76694Reklamace zboží

5 měsíců 16 dnů

03.06.2024, před 8 měsíci

Eva Leipnerová

Dneska jsem reklamovali dceri boty,které neměla ještě ano dva měsíce a rozsypal se nám suchý zip.....paní mě nabídla,že můžu vybrat jiné boty ...žádné se nám nelíbily a když už ano,nebyly v dostupné velikosti.....
Tak mě doslova vnutila peníze zpět na kartě CCC i když jsme se jí snažila vysvětlit,že to mě k ničemu není,jelikož potřebuji boty a ne peníze na kartě ,když je nemůžu použít.navic nechápu,když už tuhle službu nabízíte,proč touhle kartou nejde platit na eshopu,kde bych mohla boty v požadované velikosti objednat..tudiz teď mám peníze na kartě ,kterou vlastně nemůžu použít,jelikož boty nejsou a dítě bez bot.Jsem naprosto znechucená a přemýšlím ,že tohle budu řešit dál ..nevím proč mě nebyly vráceny peníze hotově nebo kartou ,kterou jsem na eshopu platila ....

Boty Elsa tmavě modré,svitici

Chtěla bych vrátit hotovost...kartu jim milerada vrátím zpět .....

4.6.2024 11:11, před 8 měsíci

Vznikla-li na straně společnosti povinnost vrátit peněžní prostředky, musí tak učinit stejnou formou, jakou bylo zboží uhrazeno, tedy v penězích. Jiným způsobem - např. voucherem, kredity apod. pouze po výslovném souhlasu spotřebitele.

Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.

4.6.2024 13:04, před 8 měsíci

Vážená paní Leipnerová,

dovolte, abych Vás požádala o informaci, na které prodejně jste řešila reklamační proces, a také o sděleni jakou formu placeni jste zvolila, když jste obuv pořizovala (hotovost/ platební karta/ dárková karta)

S pozdravem,

CCC team

4.6.2024 20:50, před 8 měsíci

Eva Leipnerová

Dobry den, děkuji za Vaši reakci...
Reklamaci jsem řešila na Vaši prodejně ve Starém městě,ulice Východní 1352.
Boty byly objednaný z Vašeho eshopu a byly uhrazeny hotově při dodání prepravcem...
Viz: priloha

21.6.2024 15:05, před 7 měsíci

Dobrý den, paní Leipnerová,

dovolte, abych se Vám omluvila za pozdní reakci. V průběhu dneška Vás bude kontaktovat personál prodejny CCC Staré město. Store managerka se s Vámi domluví na postupu - finanční prostředky Vám budou vrácený v hotovosti.

Přijmete mou omluvu za způsobené komplikace.

22.7.2024 18:25, před 6 měsíci

23.7.2024 08:50, před 6 měsíci

Eva Leipnerová

Dobrý den,omlouvám se,že jsem nedala vědět. Touhle zprávou bych Vám chtěla obrovsky poděkovat,jelikož díky Vám,byla situace vyřešena k mé spokojenosti.Tudiz byly vráceny peníze...
Ještě jednou moc děkuji .

19.11.2024 12:10, před 2 měsíci

S ohledem na výše uvedená vyjádření stížnost uzavíráme s dosažením dohody. Děkujeme stranám za součinnost.