20.5,2024 jsem požadovala vysvětlení proč nedostávám vyučtování za mé nakupy,do dnešního dne jsem nedostala žádnou informaci a proto vam znovu píšu.
Na mé kartě č. *** mám 763 bodů (kartu vlastním od vzniku)
Děkuji za zpravu, Menčíková Ivana,***
podání vysvětlení
Dle dostupných informací za útratu 10 Kč získává zákazník 1 bod. Až nasbírá alespoň 600 bodů, obdrží vyúčtování s poukázkami. Vyúčtování je zasíláno až 4x ročně poštou nebo na email (podle preference zákazníka). Adresu pro doručování a způsob, jakým zákazníkovi je pravidelné vyúčtování zasíláno, je možné změnit přímo v mobilní aplikaci v nastavení profilu nebo po přihlášení se online do svého účtu Moje Clubcard.
V podmínkách programu Clubcard je uvedeno, že termín nejbližšího vyúčtování je dostupný na www.clubcard.cz a na zákaznické lince 800 222 555.
V případě, že člen nedostane po skončení příslušného období Clubcard poukázky, na které mu vznikl nárok, a zároveň do jednoho měsíce od předpokládaného data obdržení vyúčtování uvedeného na účtence neučiní reklamaci na bezplatné zákaznické lince, nárok na jejich získání mu zaniká.
Stížnost je možné směřovat i přímo ke společnosti Tesco Stores ČR a.s. prostřednictvím kontaktního formuláře dostupného zde: https://itesco.cz/kontakty/.
Společnost nevyužila možnosti na stížnost reagovat. Vzhledem k tomu, že námi poskytovaná služba funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.