CDS s.r.o. Náchod

#76956Opakované nezastavení na zastávce

19.06.2024, před 7 měsíci

Šárka Hladová

Dobrý den, dnešní spoj z Náchoda do Provodov-Šonov Kleny odjezd ve 20.30 z Náchoda autobus č. 411 nezastavil ani v Klenech ani na Rozkoši přes opakovanou výzvu. Poté se synovi ještě vysmál a zastavil až na křižovatce naproti automyčce odbočka na Českou Skalici. Tento večerní spoj využíváme často, tento problém je již poněkolikáté, ale dnes jsme se to už rozhodli řešit. Žádáme o vysvětlení, nápravu a informaci o postihu řidiče. S pozdravem Jaroslav Hlad, datum 19.6.

Vysvětlení, informaci o postihu řidiče, omluvu, popřípadě finanční kompenzaci, jelikož jsme pro syna museli ještě dojet autem. Doporučujeme proškolení řidičů ohledně arogantního chování.

20.6.2024 08:22, před 7 měsíci

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

Připomínky, stížnosti a podněty ohledně linkové dopravy v Královehradeckém kraji je možné podávat na e-mail: info@cdsnachod.cz.

24.7.2024 13:54, před 6 měsíci

28.8.2024 17:22, před 4 měsíci