Transdev Slezsko a.s.

#77120Autobus vůbec nepřijel.

29.06.2024, před 6 měsíci

Zdenek Ďurža

Váš autobus který měl zastavit na zastávce Fakultní nemocnice Ostrava,28/6 2024 v 15,24 hod.a pokračovat směrem na Havířov vůbec nepřijel.Čekal jsem tam 20 min.a pak jsem to vzdal.Ostatní cestující tam čekali dále.
No přineslo mi to velkou potíž poněvadž jsem musel jet tramvají na vlak.nádraží poté na vlak a potè na městskou dopravu.
Zmeškal jsem obchodní zchůzku s dalekosáhlýmy důsledky.
Zdenek Ďurža *** email ***

Požaduji vaší odpověď.

2.7.2024 10:43, před 6 měsíci

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

Kontakt na společnost ČSAD Havířov a.s.:
- e-mail: info-havirov@kodis.cz,
- tel.: +420 555 440 347.

9.10.2024 12:09, před 3 měsíci

20.11.2024 21:58, před měsícem